Acceptam plata prin: cash, la predare/achizitionare in Piata Unirii, ramburs, daca il comandati prin curier (dvs suportati taxele de transport si de ramburs), transfer bancar si online banking (daca ati mai comandat produse de la noi).  Pentru cei care fac transfer, transportul se asigura gratuit.

Tot pentru clientii care au mai cumparat laptopuri de la noi oferim posibilitatea platii prin PayPal.

Adresa cu care sunteti inregistrati pe Paypal trebuie sa fie aceeeasi cu adresa de livrare.

Info Transport »

Daca doriti sa vedeti laptopul si sa-l ridicati personal in Bucureseti, zona de livrare este Piata Unirii, Horoscop. Bineinteles, va facem proba si va stam la dispozitie cu toate detaliile de care aveti nevoie. Programul de livrare este in intervalul 12.00 - 20.00, de luni pana vineri. In cazuri exceptionale, clientii pot fi serviti si in week-end daca va programati din timp. Pentru comenzi si informatii la telefon, programul este de luni pana vineri, intre orele 8.00 - 20.00.

Lucram cu urmatoarele companii de curierat: Fan Courier (recomandat), Cargus si Prioripost (in cazul in care nu exista alte posibilitati decat posta romana).  Cumparatorul suporta atat taxele de curierat cat si cele de ramburs. Veti primi laptoputile / laptopul in aproximativ 24 de ore de la comanda.

Daca veti achita in avans si integral contravalorea produsului prin transfer bancar, acesta va va fi trimis gratuit (costurile de curierat vor fi suportate de noi).

Info Plati »

Acceptam: 1. Euro 2. Echivalentul in LEI la cursul BNR 3. Echivalentul in dolari SUA, conform cursului paritate oferit de xe.com/ucc  (verificati tabelul de paritate € - $ de mai jos) 4. Jumatate o valuta, jumatate alta valuta, cu precizarea sa respectati punctele 1,2 si 3.

Convertorul universal face schimb valutar in toate monezile lumii, incluzand lei romanesti (RON)

HOT LINE:  0724.711.011 *Luni-Vineri 8–20

paypalfancontact

  Exchange Office (Live) - Universal Currency Converter ®
Convert
this type of currency
into this type of currency.

enter any amount

scroll down to see more currencies

scroll down to see more currencies
Universal Currency Converter under license from XE.com. Terms of Use

okazii laptop

Acasa»

Descriere completa»   

Alte oferte»   

    Plata & Transport»

Contact & Info»

Acasa»

Descriere completa»   

Alte oferte»   

    Plata & Transport»

Contact & Info»