Info line laptopuri SONY VAIO »

123computers uneste vanzatori privati de pe okazii.ro si firme de incredere din domeniul IT.  Practic acest site ofera informatii suplimentare, extinse, cu multiple posibilitati de contact pe care cititorii site-urilor de profil (de genul okazii.ro sau bursa.rol.ro) nu le pot obtine prin intermediul anunturilor.

123computers isi propune sa ofere cele mai mici preturi de pe piata romaneasca, la capitolul laptopuri SONY VAIO  si nu numai. Monitorizam in permanenta ca preturile noastre sa nu aiba competitor cu nici un magazin IT real sau virtual si nici chiar in cadrul anunturilor de mica publicitate de pe site-urile de profil din Romania.

 

Toate produsele prezentate de 123computers sunt obtinute LEGAL, cu factura/chitanta autentica, precum si chitanta VAMALA si alte documente vamale, in cazul laptopurilor achizitionate din afara EU. Va asiguram, ca verificam seriile si documentele de provenienta, foarte atent pentru a fi siguri de autenticitatea produsului pe care il afisam pe site-ul nostru.

 

Persoanele fizice nu pot oferi factura pentru produsele comercializate, dar va pot prezenta factura, dovada platii si documentul vamal cu care aceste laptopuri au fost achizitionate.  Daca sunt achizitionate pe persosna fizica se poate face un contract de vanzare cumparare intre vanzatorul persoana fizica si cumparatorul firma sau persoana fizica, in care sunt specificate inclusiv seriile produselor.

Persoanele fizice autorizate (PFA) precum si firmele pot oferi factura si chitanta fiscala, insa pretul poate diferi fata de cel afisat in functie de politica fiecarei companii sau PFA.

 

Suport oferit prin telefon»

 

 

Suport oferit prin fax»

 

 

Suport si comenzi* prin e-mail:  okaziii @ fastmail.co.uk (disponibil 24/24)

                                        *Produsele pe comanda sosesc in 8 zile (se achita 10% din valoare in avans)

 

HOT LINE:  0724.711.011 *Luni-Vineri 8–20

okazii laptop

Situri partenere:  Bookmarking Service | Registry FixThe company

Acasa»

Descriere completa»   

Alte oferte»   

    Plata & Transport»

Contact & Info»

Acasa»

Descriere completa»   

Alte oferte»   

    Plata & Transport»

Contact & Info»

 

Comenzi*

prin Fax:

021.569.61.06

 

Mihaela

0728.688.288

0763.63.72.25

 

Laurentiu

0724 . 711 . 011

0764.155.255

 

1. Expediem prin posta/curierat!

In Bucuresti, zona de livrare este Piata Unirii. Program de luni pana vineri: 8 - 20.

 

2. Oferim informatii si asistenta de urgenta prin telefon. Asistenta electronica prin e-mail se ofera in decurs de 12 ore.

$

 3. PRETURILE SUNT USOR NEGOCIABILE ACOLO UNDE ESTE SPECIFICAT PE SITE!